JCI Houtland

JCI Vlaanderen telt momenteel zo’n 1400 leden, verdeeld over 42 lokale afdelingen. JCI Houtland is goed voor 25 à 30 leden en werd opgericht op 7 september 1974 door Aimé Desimpel, onze eerste voorzitter en senator.

Torhout is onze uitvalsbasis, maar het Houtland strekt zich uit van Brugge tot Tielt en Koekelare.

Onder het motto ‘one man, one job, one year’ wordt ieder werkingsjaar een nieuwe Raad van Bestuur gekozen door de voltallige Algemene Vergadering. Dit biedt ons als organisatie de mogelijkheid om ieder werkingsjaar andere accenten naar voor te schuiven en iedereen kansen te geven zicht te ontwikkelen of een bepaalde positie in te nemen. Het werkjaar, dat loopt van september tot juni, gaat van start met een openingsactiviteit en wordt afgesloten met een ledenweekend.

Binnen JCI leer je nieuwe mensen kennen en breid je jouw netwerk uit, wordt je zin voor eigen initiatief gestimuleerd, word je uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen en buiten je comfortzone te treden… binnen JCI groei je tussen vrienden.

JCI Houtland staat gekend voor zijn enthousiasme, gedreven inzet en dit alles gecombineerd met een hoop fun en vriendschap. Het is een boeiende mix van jonge, ondernemende mensen uit alle hoeken van het Houtland die elkaar moeiteloos aanvullen op vlak van ervaring, creativiteit, gedrevenheid, technische know how en vooral… heel veel goesting. #machtigkrachtig

Contact

JCI Houtland VZW
Aartrijkestraat 33
8480 Ichtegem

Ondernemingsnummer: 0413.995.802

Email JCI Houtland