Lid worden

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Enthousiast om verder te groeien als persoon en verder te bouwen aan een sociaal netwerk? Kom vrijblijvend langs naar een vergadering of activiteit van JCI Houtlandย  en ontdek het zelf!

Wie kan lid worden?

 • Je bent tussen de 18 en 40 jaar.
 • Je hebt zin in organisatie en het hart op de juiste plaats.
 • Je wil jezelf verder ontwikkelen.
 • Je wil een breed netwerk en vriendschap voor het leven.
 • Je zoekt naar leuke belevingen en ervaringen.

Instappen kan op elk moment

Stuur vrijblijvend je contactgegevens door naar jcihoutland@gmail.com . Daarna ben je welkom op een volgende activiteit of vergadering om op een informele manier kennis te maken met JCI en onze leden.

Iedere tweede donderdag van de maand heeft JCI Houtland zijn ledenvergadering, meestal voorzien we een boeiende inleiding door een spreker, bedrijfsbezoek of inspirerende sessie. Altijd voorzien we een drankje en een hapje.

En wees gerust, na iedere activiteit of vergadering is er een bartime, zo beleef je onmiddellijk ons enthousiasme en leer je onze afdeling onmiddellijk goed kennen.

Hoe verloopt het lidmaatschap?

Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden ben je kandidaat-lid en wordt verwacht dat je deelneemt aan vormingen, projecten en bijeenkomsten. Na die periode benoemt het bestuur je tot JCI lid!

 

 

Nieuws

 • 12/09/20

  Donderdag hebben we het nieuwe werkingsjaar vol enthousiasme ingezet! ๐Ÿ”ฅ

  Speciaal voor deze eerste AV, gaf Past Voorzitter Evelyn een brainstorm sessie rond de commissies voor dit jaar. De focus? Wendbaarheid. Korte commissies, die zich kunnen aanpassen aan de continue veranderingen in de samenleving.
  Kort en krachtig, volledig in lijn met het motto #recharge! ๐Ÿ’ฅ

  En of de brainstorm een succes was! Uit een hele resem aan ideeรซn werden de commissies voor het eerste deel van het jaar gevormd. Blijf de pagina dus in de ๐Ÿ‘€ houden als jullie willen weten wat je van Houtland komende maanden kan verwachten ๐Ÿ˜

  Nogmaals een grote bedankt aan Evelyn! ๐Ÿ™

  Ben je tot hier geraakt met lezen, en hebben we je interesse rond JCI Houtland getriggerd?
  Wees dan zeker welkom op onze eerstkomende activiteit op 27 September (zie hieronder) of stuur een mailtje naar leden.vorming@jcihoutland.be ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹
  ... See MoreSee Less

 • Bekijk alle laatste berichten

  Contact

  JCI Houtland VZW
  Aartrijkestraat 33
  8480 Ichtegem

  Ondernemingsnummer: 0413.995.802

  Email JCI Houtland