Lid worden

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Enthousiast om verder te groeien als persoon en verder te bouwen aan een sociaal netwerk? Kom vrijblijvend langs naar een vergadering of activiteit van JCI Houtland  en ontdek het zelf!

Wie kan lid worden?

 • Je bent tussen de 18 en 40 jaar.
 • Je hebt zin in organisatie en het hart op de juiste plaats.
 • Je wil jezelf verder ontwikkelen.
 • Je wil een breed netwerk en vriendschap voor het leven.
 • Je zoekt naar leuke belevingen en ervaringen.

Instappen kan op elk moment

Stuur vrijblijvend je contactgegevens door naar jcihoutland@gmail.com . Daarna ben je welkom op een volgende activiteit of vergadering om op een informele manier kennis te maken met JCI en onze leden.

Iedere tweede donderdag van de maand heeft JCI Houtland zijn ledenvergadering, meestal voorzien we een boeiende inleiding door een spreker, bedrijfsbezoek of inspirerende sessie. Altijd voorzien we een drankje en een hapje.

En wees gerust, na iedere activiteit of vergadering is er een bartime, zo beleef je onmiddellijk ons enthousiasme en leer je onze afdeling onmiddellijk goed kennen.

Hoe verloopt het lidmaatschap?

Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden ben je kandidaat-lid en wordt verwacht dat je deelneemt aan vormingen, projecten en bijeenkomsten. Na die periode benoemt het bestuur je tot JCI lid!

 

 

Nieuws

 • 23/10/20

  Gisteren was onze 2e webinar van de In The Cloud reeks ☁️☁️

  Op het virtuele programma deze keer : Mailchimp & Eventbrite.
  2 gratis tools met tal van mogelijkheden, zowel binnen de werking van JCI als in ons professioneel leven.

  Stap per stap toonde Mathijs Dumarey hoe we op een vlotte manier email campagnes kunnen maken - uitsturen & opvolgen, om daarna de link te leggen naar het aanmaken & promoten van evenementen via Eventbrite. Evengoed leerden we extra functionaliteiten, zoals hoe we Eventbrite kunnen inzetten om aanwezigheidslijsten te maken, niet geheel onbelangrijk in de huidige omstandigheden.

  Een zeer inspirerend webinar, met héél veel informatie, die aan de stilte achteraf duidelijk even moet bezinken. Maar zoals Mathijs ook aangaf, just do it! 🚀

  Bedankt aan alle aanwezigen, we kijken er naar uit om te zien hoe jullie er mee aan de slag gaan!

  Welke cloud tools willen jullie graag leren in een volgend webinar?
  Laat het ons weten 👇

  Wil je meer informatie over onze vormingen of over JCI Houtland in het algemeen, stuur ons een berichtje via de chat of mail naar leden.vorming@jcihoutland.be
  ... See MoreSee Less

 • Bekijk alle laatste berichten

  Contact

  JCI Houtland VZW
  Aartrijkestraat 33
  8480 Ichtegem

  Ondernemingsnummer: 0413.995.802

  Email JCI Houtland