Wat is JCI

JCI zijn jonge actieve burgers over de hele wereld. Leven, communiceren, actie ondernemen en impact creëren in onze gemeenschappen. Ben je een jonge actieve burger? Wil je het verschil maken in je gemeenschap? Ga met ons mee op deze reis van lokale actie voor wereldwijde impact.

JCI Houtland is een lokale vereniging voor jonge ondernemers en ondernemenden (18 tot 40 jaar) uit de regio Houtland en daarbuiten.

Al sinds 1915 verenigen high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar zich bij JCI om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren. In Vlaanderen is JCI actief in 40 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. We werken er samen aan straffe businessprojecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten, internationale congressen en bovenal veel fun en vriendschap onder het motto Be Better.

Groeikansen aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het
creëren van positieve veranderingen.”

Onze werking situeert zich bewust binnen 4 pijlers. Zo onderscheiden we ons van traditionele business- of serviceclubs en zijn we in staat onze leden een oneindig brede waaier van projecten, activiteiten en mogelijkheden aan te bieden. JCI, dat is voor elk wat wils.

BUSINESS

Dit deel van onze werking draait om zakelijke vorming, nieuwe opportuniteiten, ondernemerschap belonen en het actief uitbouwen van het professionele netwerk.

VORMING

JCI helpt high potentials en ondernemers groeien door een sterk aanbod aan eigen, kwalitatieve trainingen aangevuld met opleidingen door externe experts.

INTERNA­TIONALISME

De pijler internationalisme behelst alle activiteiten buiten de eigen afdeling, zoals samenwerken binnen districten, twinning met zusterafdelingen, reizen en congressen.

 

GEMEEN­SCHAP

JCI gaat over impact realiseren. Als actieve burgers werken we mee aan een betere maatschappij door projecten te realiseren die een positieve verandering teweeg brengen.

 

 

Contact

JCI Houtland VZW
Aartrijkestraat 33
8480 Ichtegem

Ondernemingsnummer: 0413.995.802

Email JCI Houtland