Wat is JCI

JCI zijn jonge actieve burgers over de hele wereld. Leven, communiceren, actie ondernemen en impact creëren in onze gemeenschappen. Ben je een jonge actieve burger? Wil je het verschil maken in je gemeenschap? Ga met ons mee op deze reis van lokale actie voor wereldwijde impact.

JCI Houtland is een lokale vereniging voor jonge ondernemers en ondernemenden (18 tot 40 jaar) uit de regio Houtland en daarbuiten.

Al sinds 1915 verenigen high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar zich bij JCI om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren. In Vlaanderen is JCI actief in 40 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. We werken er samen aan straffe businessprojecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten, internationale congressen en bovenal veel fun en vriendschap onder het motto Be Better.

Groeikansen aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het
creëren van positieve veranderingen.”

Onze werking situeert zich bewust binnen 4 pijlers. Zo onderscheiden we ons van traditionele business- of serviceclubs en zijn we in staat onze leden een oneindig brede waaier van projecten, activiteiten en mogelijkheden aan te bieden. JCI, dat is voor elk wat wils.

BUSINESS

Dit deel van onze werking draait om zakelijke vorming, nieuwe opportuniteiten, ondernemerschap belonen en het actief uitbouwen van het professionele netwerk.

VORMING

JCI helpt high potentials en ondernemers groeien door een sterk aanbod aan eigen, kwalitatieve trainingen aangevuld met opleidingen door externe experts.

INTERNA­TIONALISME

De pijler internationalisme behelst alle activiteiten buiten de eigen afdeling, zoals samenwerken binnen districten, twinning met zusterafdelingen, reizen en congressen.

 

GEMEEN­SCHAP

JCI gaat over impact realiseren. Als actieve burgers werken we mee aan een betere maatschappij door projecten te realiseren die een positieve verandering teweeg brengen.

 

 

Nieuws

 • 23/10/20

  Gisteren was onze 2e webinar van de In The Cloud reeks ☁️☁️

  Op het virtuele programma deze keer : Mailchimp & Eventbrite.
  2 gratis tools met tal van mogelijkheden, zowel binnen de werking van JCI als in ons professioneel leven.

  Stap per stap toonde Mathijs Dumarey hoe we op een vlotte manier email campagnes kunnen maken - uitsturen & opvolgen, om daarna de link te leggen naar het aanmaken & promoten van evenementen via Eventbrite. Evengoed leerden we extra functionaliteiten, zoals hoe we Eventbrite kunnen inzetten om aanwezigheidslijsten te maken, niet geheel onbelangrijk in de huidige omstandigheden.

  Een zeer inspirerend webinar, met héél veel informatie, die aan de stilte achteraf duidelijk even moet bezinken. Maar zoals Mathijs ook aangaf, just do it! 🚀

  Bedankt aan alle aanwezigen, we kijken er naar uit om te zien hoe jullie er mee aan de slag gaan!

  Welke cloud tools willen jullie graag leren in een volgend webinar?
  Laat het ons weten 👇

  Wil je meer informatie over onze vormingen of over JCI Houtland in het algemeen, stuur ons een berichtje via de chat of mail naar leden.vorming@jcihoutland.be
  ... See MoreSee Less

 • Bekijk alle laatste berichten

  Contact

  JCI Houtland VZW
  Aartrijkestraat 33
  8480 Ichtegem

  Ondernemingsnummer: 0413.995.802

  Email JCI Houtland